Vraag een offerte aan:

Over de auteur Jouke de Groot

Alle informatie die u aantreft op deze website is geschreven door Jouke de Groot. Jouke is geboren en getogen in Amsterdam en is al meer dan 50 jaar specialist en bouwkundige op het gebied van alle voorkomende dakdekkers werkzaamheden.

Het plaatsen, renoveren en repareren van alle soorten daken (plat of hellend) voor de woningbouw maar ook voor het bedrijfsleven zijn dagelijkse werkzaamheden die met veel precisie en expertise worden uitgevoerd.

Het begin ….

Jouke is op vroege leeftijd gestart als schilder maar had onmiddellijk interesse in alles wat met de bouw te maken heeft.

Nadat hij zich had gekwalificeerd als professioneel schilder en de ene na het andere pand strak uit de verf kwam is hij zich ook gaan toeleggen op het stukadoren maar al snel werd zijn aandacht ook verlegd naar dakdekkerswerkzaamheden.

Omdat dakdekkerswerkzaamheden een hele andere tak van sport is dan het vak schilderen en stukadoren, studeerde hij door als bouwkundige om eveneens de vele monumentale panden in Amsterdam, Haarlem en andere oude historische panden te herstellen en te renoveren.

Toen in de jaren 80 het gebruik van Internet een vlucht nam besloot hij zich minder met de daadwerkelijke uitvoering bezig te houden maar zich meer te richten op het geven van bouwadvies voor de verschillende takken van sport binnen de bouwbranche.

Jouke besloot dat het tijd was voor verandering en besloot al zijn kennis “op te gaan schrijven”.

Deze website geeft antwoord op de meest voorkomende vragen die u zich maar kunt voorstellen op het gebied van alle voorkomende dakwerkzaamheden.

Het succes van de website De Dakdekker-Concurrent komt vooral door de eerlijke praktische informatie en uiteraard het sterk concurrerende prijsbeleid.

Door de jarenlange samenwerkingsverbanden die Jouke heeft opgebouwd in de bouwbranche zijn onze inkoopprijzen van dakdekker materialen goedkoop te noemen.

En dit prijsvoordeel berekenen wij door aan u als toekomstige klant. Kennis, kunde, garantie en een goedkoop inkoopbeleid zorgt dat De Dakdekker-Concurrent een succesvol bedrijf is en blijft.

Expertise

Het zal u niet verwonderen dat door de jarenlange bouwervaring van Jouke, zowel uitvoerend als leidinggevend, ieder project van start tot einde vlekkeloos zal verlopen.

Alle soorten daken met alle soorten dakbedekking voor woningen en bedrijven zijn dan ook bij ons in meer dan deskundige handen.

Door leiding te geven had Jouke een bemiddelende rol tussen klant en opdrachtgever.

Hierdoor werd hem al snel duidelijk dat hij ook al zijn opgedane kennis in de afgelopen 50 jaar, in kon zetten op het gebied van:

 

  • Dakbedekking leggen en vernieuwen.
  • Binnenschilderwerk & Buitenschilderwerk.
  • Gevelrenovatie & Gevelreiniging.
  • Kosten van verbouwingen berekenen.
  • CV ketels plaatsen & Elektra verlengen en verleggen.
  • Vloer egalisatie & Laminaat leggen.

 

Contact met de Dakdekker-Concurrent

Bent u benieuwd geworden en heeft u meer vragen over bouwwerkzaamheden die u niet terug kunt vinden op deze website? Neem dan contact met ons op.

Dakdekker-Concurrent B.V.

Strevelsweg 700 303
3083AS Rotterdam
Tel: 085 40 15 291

Btw: 1868.58.711 B01
Kvk: 34116426