Vraag een offerte aan:

Diensten

Op deze pagina vindt u alle informatie over verschillende soorten dak werkzaamheden die wij als erkend dakdekkersbedrijf dagelijks uitvoeren.

Diensten

Een dak krijgt veel te verduren, zeker met verschillende weersomstandigheden. Als uw bestaande oude dak van uw kluswoning, tuinhuis of garage aan vervanging toe is dan hebben we het hier over een dakrenovatie. Zo droogt de bitumen dakbedekking snel uit en veroorzaakt waterlekkage.

Als uw oude dakbedekking zijn beste tijd heeft gehad en voor problemen zorgt dan is het tijd dat u uw oude dakbedekking laat vervangen. Ook kan een pannendak voor problemen zorgen hiervoor kunt u uw dakpannen laten vervangen.

Op deze pagina leggen wij u alles uit over de kosten en verschillende mogelijkheden van een complete dakrenovatie.

Mede door de lange levensduur en de voordelen voor het milieu is een groendak uiteindelijk goedkoop want u heeft jarenlang geen omkijken meer naar uw dak en u bespaart op energie kosten.

Helaas is het laten plaatsen van een groendak niet op ieder dak mogelijk. Bij een groendak is de onderlaag, en de constructie van uw dak, van groot belang.

Op deze pagina leggen wij u alles uit over de kosten en het laten plaatsen van een groendak uit.

Om uw huis optimaal te kunnen beschermen tegen regen en wind, hagel en sneeuw kunt u het beste goeie dakpannen laten plaatsen op uw dak met een lange levensduur.

Wij worden er ook vaak op afgestuurd om verschoven of missende dakpannen weer goed te leggen of aan te vullen. Alles om waterschade in huis te voorkomen.

De kosten van een nieuw pannendak leggen zijn geheel afhankelijk van welke soort dakpan u kiest.

Op deze pagina leggen wij u alles uit over de kosten en het laten leggen van uw dakpannen.

EPDM dakbedekking is een waterdichte rubbersoort die erg geschikt is voor het bedekken van platte daken. EPDM is duurzaam, recyclebaar en makkelijk aan te brengen. EPDM heeft een zeer lange levensduur en behoeft nagenoeg geen onderhoud.

Het grote voordeel van EPDM laten leggen is dat het van tevoren op maat gemaakt kan worden.

Op deze pagina leggen wij u alles uit over de kosten en het laten leggen van EPDM dakbedekking.

Er zijn heel wat keuzemogelijkheden wat betrekking heeft met overkapping in uw tuin. U kunt kiezen uit verschillende soorten dakbedekkingen voor de overkapping. U kunt ervoor kiezen om een aluminium constructie te maken of te kiezen voor hout.

De beste optie tussen al deze mogelijkheden zal afhangen van het gebruik van uw overkapping en uw natuurlijke smaak.

Op deze pagina leggen wij alles uit over de kosten en het laten plaatsen van dakbedekking voor een overkapping.

Uw dakbedekking wordt continue aan ons wisselend klimaat blootgesteld en dit heeft grote invloed op tal van materiaal, zo ook op uw dakbedekking.

Is uw dakbedekking nog wel in goede staat en heeft u last van een plaatselijke lekkage omdat de dakpannen losgeraakt zijn?

Als uw dakbedekking of dakpannen lekken dan kan de rest van uw huis ook aangetast worden. Wanneer er een mankement aan uw dak is, is het dus belangrijk om een dak reparatie uit te laten voeren en uw dak zo snel mogelijk te laten repareren.

Op deze pagina leggen wij alles uit over de kosten en ook de handelingen die wij kunnen uitvoeren op uw dak.

Uiteraard is een dak reinigen door een van onze dakdekkers niet heel goedkoop! Echter hoeft dit in onze ogen per vierkante meter ( m² ) ook niet duur te kosten! Vervuiling aan uw dak ook de levensduur van uw dakpannen of riet erg vermindert.

Het reinigen van een dak kan op verschillende manieren. De meeste gebruikte manier is het reinigen met heet water onder hoe druk. Het aanbrengen van dak coating biedt een goede bescherming voor uw dak.

Leest u op deze pagina alle informatie betreft het schoon laten maken van uw dak en de kosten per m2 en de verschillende reinigingsmanieren.

De dakshingles prijs per m² hangt vooral af van het type en de kwaliteit van de shingles, de oppervlakte van uw dak. Het is mogelijk om deze shingles vast te nagelen met asfaltspijkers op het dakbeschot, maar de dakshingles lijmen is ook een optie.

Dakshingles kennen we ook als bitumen leien. Hoewel deze bitumen uitvoering het bekendst is, bestaan er ook houten dakshingles.

Leest u op deze pagina alle informatie betreft het laten leggen van dakshingles en de kosten per m².