Vraag een offerte aan:

Prijsinformatie

Op deze pagina vind u alle prijzen over verschillende soorten dakdekker uitvoeringen die wij als erkend dakdekkersbedrijf dagelijks uitvoeren.

Prijsinformatie

Op deze pagina geven wij u alle informatie betreft een dak vernieuwing, de kosten en enkele tips hoe u kunt besparen op de kosten van een complete dakrenovatie.

Een nieuw dak kost gemiddeld tussen de €70,- en de €140,- per m², inclusief de arbeidskosten, btw en materialen. Een dak isoleren kost gemiddeld tussen de €40,- en de €60,- per m². In totaal kost een nieuw dak met dakisolatie gemiddeld tussen de €110,- en de €190,- per m².

Wat kost een geheel nieuw dak?

De kosten per m² om nieuwe dakbedekking te laten leggen zijn naast de materiaalkeuze natuurlijk ook afhankelijk van het oppervlak en het soort dak dat u heeft.

De gemiddelde prijzen die zijn inclusief de btw en het plaatsen van de dakbedekking.

De gemiddelde prijzen variëren tussen de € 40,- en de € 65,- per m².

Wat zijn de kosten voor het laten leggen van geheel nieuwe dakbedekking?

De kosten per m² voor dakbedekking voor uw dak zijn natuurlijk afhankelijk van het aantal vierkante meters en de soort dakbedekking waar u een keuze voor maakt.

De dakbedekking van een plat dak vervangen van 25 vierkante meter (m²) kost u dus ongeveer tussen de € 900,- en de € 950,-. Het gaat om een nieuwe laag bitumen aanbrengen over de oude laag heen.

Voor dakbedekkingen van Bitumen, Epdm, en PVC zijn de kosten die variëren tussen de € 45,- en de € 80,- per m² met een levensduur van 40 jaar.

Wat zijn de kosten voor het laten leggen van dakbedekking voor een plat dak?

Dakonderhoud is zeer belangrijk om tijdig uit te laten voeren. De werkzaamheden van een dakonderhoud kunnen dus behoorlijk uiteenlopen.

Dakonderhoud is een handeling die wordt uitgevoerd door een expert. Hierbij wordt uw dak eerst geïnspecteerd op scheurtjes, lekkages, verstoppingen en bladeren of andere dingen die niet thuishoren op uw dak. Ook wordt er gekeken naar slijtage van uw dakbedekking.

Gemiddelde prijzen voor dakonderhoud kunnen variëren per type woning, u kunt hier vanuit gaan vanaf gemiddeld €15,- voor een tussen woning.

Op deze pagina geven wij u alle informatie over dakonderhoud.

Lichtkoepels zijn in verschillende maten te verkrijgen en zijn dubbelwandig of enkelwandig.

Al deze aspecten hebben te maken met de eindprijs voor uw nieuwe lichtkoepel. Lichtkoepels zijn al verkrijgbaar vanaf gemiddeld € 90,- en kunnen oplopen tot aan ongeveer € 800,-.

Op deze pagina geven wij u alle informatie over het plaatsen van lichtkoepels.

De kosten om een dakraam te plaatsen kunnen variëren vanaf gemiddeld € 200,- tot € 800,- afhankelijk van het gekozen raam, de kosten voor de montage en de gewenste afwerking. Op deze pagina geven wij u alle informatie over het plaatsen van een dakraam.