Vraag een offerte aan:

Dakbedekking offerte

Als u op het punt staat om uw dakbedekking te laten vervangen dan is het handig om meerdere dakbedekking offertes aan te vragen om te besparen op de kosten.

Door het vergelijken van de prijzen van dakbedekking krijgt u de besparingsmogelijkheden duidelijker in beeld.

Lees u op deze pagina alles over wat het leggen van dakbedekking kost per m², de soorten en de beste werkwijze.

Als u op het punt een grote investering te doen omdat uw huidige oude dakbedekkingslaag voor problemen zorgt en aan vervanging, reparatie of vernieuwing toe is.

Is het van groot belang dat u exact weet wat het dak vervangen gaat kosten. 

Uiteraard bent u benieuwd naar de kosten voor uw nieuwe dakbedekking maar wilt u ook weten hoelang een dakdekker met het vernieuwen van het dak bezig is.

Leest u hier de kosten en kwaliteiten per soort dakbedekking. U kunt bij ons online een vrijblijvende offerte voor uw dakbedekking aanvragen.

U heeft dan snel duidelijkheid over de kosten van de dakbedekking die u nodig heeft.

dakbedekking-offerte

Snel naar

  Geld besparen is zo gebeurd…

  Uiteraard wilt u een specifieke prijsinformatie ontvangen voor uw dakwerk. Er is natuurlijk niets beter dan van te voren te weten te komen wat de kosten zijn van een compleet nieuw dak met dakbedekking.
  Door dakbedekking offertes met elkaar te vergelijken krijgt u al snel een duidelijk inzicht in de gemiddelde prijzen van dakbedekking laten leggen. De kostprijs van dakdekkersbedrijven liggen vaak erg uiteen.

  Door vergelijkingsmateriaal op te vragen zult u nooit te veel betalen voor uw dakklus en bespaart u aanzienlijk op de kosten per vierkante meter(m²).

  Besparen op de dakbedekking offerte

  Er zijn verschillende manieren om op de kosten voor een dak reparatie of nieuwe dakbedekking te besparen. Door regelmatig onderhoud van uw dak zorgt u ervoor dat uw dakbedekking in goede conditie blijft en dat mogelijke zwakke plekken op tijd worden ontdekt en gerepareerd.
  Dit is een vorm van besparen die u zelf kunt doen.

  Een dakbedekking offerte is transparant en onafhankelijk voor welke dakbedekking u ook kiest (een groendak, dakpannen of bitumen dakbedekking) de materiaalkosten moeten per vierkante meter inzichtelijk worden gemaakt.
  Vraag daarom bij ons kosteloos een offerte voor de dakbedekking van uw keus aan en ontdek wat de kosten voor uw specifieke situatie zijn. U zit overigens nergens aan vast, uw offerte aanvraag is bij ons geheel vrijblijvend.

  Hoe vraagt u een dakbedekking offerte aan?

  U vult het offerte formulier in. Hoe specifieker uw omschrijving qua afmetingen, hellingsgraad en soort dakbedekking, des te beter zijn wij in staat om een passende offerte op te maken.
  Uiteraard kunnen we ons voorstellen dat u om redenen niet staat te springen het dak op te gaan. Misschien bent u in het bezit van de bouwtekeningen? Anders komen wij uiteraard graag langs om uw dak op te meten.

  Wij zijn dan ook in de gelegenheid om uw dak te inspecteren en de huidige staat van uw dakbedekking te bepalen.
  Wellicht denkt u dat uw dakbedekking vervangen moet worden maar kunt u nog jaren vooruit door een dakbedekking reparatie uit te laten voeren. Na het verzenden van uw aanvraag heeft u binnen maximaal 24 uur onze dakbedekking offerte in huis.

  Opbouw dakbedekking offertes

  Als u de offerte heeft ontvangen ziet u de volgende opbouw:

  • Materiaalkosten: de soort dakbedekking per vierkante meter, huur van een steiger en eventueel ander materiaal dat nodig is.
  • Arbeidskosten: het uurtarief van een dakdekker ligt bij ons rond de €35,- per uur. Bij andere bedrijven hoort dit ongeveer gelijk te zijn, wanneer het veel goedkoper of veel duurder is moet u goed kijken of het te vertrouwen is.
  • Montage kosten: bij dakbedekking vervangen wordt de demontage van de oude dakbedekking per uur in rekening gebracht.
  • Voorrijkosten: is afhankelijk van uw woonplaats en onze regio’s dakdekker Utrecht, dakdekker in Amsterdam en dakdekker in Haarlem.

  Onze prijzen zijn inclusief de btw. Let ook op of er in de offerte gesproken wordt over het verlenen van garantie over de uitgevoerde werkzaamheden. Bij de Dakdekker-Concurrent heeft u altijd recht op garantie.

  Prijs en voorwaarden bij een professioneel dakdekkersbedrijf

  We spraken er al tijdens de introductie over, wat is behalve de prijs nog meer van belang bij de keuze voor een professioneel dakdekkersbedrijf?

  • Keurmerken: om onze kwaliteit en garantie op onze werkzaamheden te waarborgen heeft de Dakdekkers-Concurrent de volgende keurmerken. Dak merk (betreffende de platte daken), Dakmeester (betreffende hellende daken) en KOMO (kwaliteit van dakbedekking).
  • Garantie: op alle werkzaamheden die wij uitvoeren krijgt u garantie, mocht er onverhoopt iets mis gaan.
  • Planning: Allereerst is het van belang de duur van de werkzaamheden in te schatten en met deze informatie een planning in overleg met u te maken.

  offerte voor nieuwe dakbedekking

  Het belang van duidelijke afspraken

  Onze ervaring is dat het van groot belang is om duidelijke afspraken te maken met onze klanten. Bovendien is er altijd ruimte om vragen van uw kant te beantwoorden ook als uw bijvoorbeeld toch achteraf de keuze van uw dakbedekking wilt veranderen.
  De afspraken die wij met u maken, nadat u ons de opdracht heeft gegund, leggen wij voor u vast. Op deze manier is alles voor u exact duidelijk van de start, de duur van de werkzaamheden tot de prijs.

  Vrijblijvend uw offerte aanvragen

  Benieuwd geworden naar de kosten en mogelijkheden voor uw dak? Vult u dan uw gegevens in en probeer zo volledig mogelijk te zijn.
  Geef duidelijk aan of het om een hellend of plat dak gaat, wat het totale dakoppervlak is en naar welke soort dakbedekking uw voorkeur uitgaat.

  Na uiterlijk 24 uur ontvangt u van ons uw dakbedekking offerte. Uiteraard spreken wij de wens uit dat u na een vergelijking van de aan u uitgebrachte offertes, een keuze voor ons maakt.
  De beste dakbedekking laten aanleggen voor de meest concurrerende prijs. Wij wachten uw offerte aanvraag met belangstelling af.

  Dakbedekking offerte